Armon sanoja

Pyhä perhe (28.12.2017)
Ja hänen isänsä ja äitinsä ihmettelivät sitä, mitä hänestä sanottiin. Ja Simeon siunasi heitä ja sanoi Marialle, hänen äidilleen: "Katso, tämä on pantu lankeemukseksi ja nousemukseksi monelle Israelissa ja merkiksi, jota vastaan sanotaan - ja myös sinun sielusi lävitse on miekka käyvä - että monen sydämen ajatukset tulisivat ilmi". (Luuk. 2:33-35)
Sakarias, Johannes Kastajan isä, ennusti pojastaan: Sinä lapsukainen olet kutsuttava Korkeimman profeetaksi, sillä sinä olet käyvä Herran edellä valmistaaksesi hänen tietään ja antaaksesi hänen kansalleen pelastuksen tuntemisen syntien anteeksisaamisessa. (Luuk. 1:76-77)
Miten me valmistamme tien kunnian kuninkaalle? Jumala on antanut lakinsa ja evankeliuminsa Raamatussa. Lain saarnan alla Jumala herättää meidät tuntemaan syntimme. Murtunut mieli on minun uhrini, särkynyttä sydäntä et hylkää Jumala. (Ps.51: 19)
​Auringossa, kuussa ja tähdissä näkyy merkkejä. Meren aallot pauhaavat jylisten, ja maan päällä ovat kansat ahdistuksen ja epätoivon vallassa. Kaikki lamaantuvat pelosta odottaessaan sitä, mikä on kohtaava ihmiskuntaa, sillä taivaiden voimat järkkyvät. Silloin nähdään Ihmisen Pojan tulevan pilven päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan. Kun nuo tapahtumat alkavat, nostakaa rohkeasti päänne pystyyn, sillä teidän vapautuksenne on lähellä (Luuk 21:25-28).