Jäseneksi

Evankelisluterilaisen kirkon sisällä toimivat esikoislestadiolaiset ovat perustaneet yhdistyksen Esikoiset ry. Tästä löytyy ohjeet siitä, miten jäseneksi voi liittyä. Tervetuloa jäseneksi!

On kolme tapaa ilmoittautua jäseneksi: sähköisesti suoraan jäsenrekisteriin, paperilomakkeella tai sähköpostitse.

  • Ilmoittautumisen voi tehdä sähköisesti suoraan jäsenrekisteriin täyttämällä alla näkyvän lomakkeen. (Lomakkeessa kysytään salasanaa. Sitä voidaan käyttää jatkossa jäsensivuille kirjautumisessa tai omien tietojen muokkaamisessa.)
  • Voit tulostaa paperilomakkeen (pdf-lomake sivun alalaidassa) ja palauttaa sen postitse paikallisosaston yhteyshenkilön kautta tai suoraan jäsenkirjurille: Tapani Ansaharju, Ruutikellarintie 47b, 13210 Hämeenlinna.
  • Ilmoittautua voit myös sähköpostitse lähettämällä lomakkeessa mainitut tiedot osoitteella info@esikoiset.fi.

Yhdistyslain mukaan jäseneksi hakijan vähimmäistietoina vaaditaan täydellinen nimi ja kotipaikka. Kirjeenvaihdon ja sähköpostijakelun mahdollistamiseksi toivotaan, että myös muut yhteystiedot ilmoitetaan.

Jäsenmaksu vuonna 2022 on 25 euroa/vuosi jokaiselta 18 vuotta täyttäneeltä jäseneltä. Jäsenmaksun lasku tulee ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen tai kirjepostina, jos sähköpostiosoitetta ei ole ilmoitettu.

 

LIITTYMISLOMAKE

PDF-tiedostoEsikoiset ry tietosuojaseloste 20190907.pdf (12 kB)
Esikoiset ry:n tietosuojaseloste 7.9.2019.
PDF-tiedostoEsikoiset jäsenlomake 2022.pdf (7 kB)