Jäseneksi

Evankelisluterilaisen kirkon sisällä toimivat esikoislestadiolaiset ovat perustaneet yhdistyksen Esikoiset ry. Tästä löytyy ohjeet siitä, miten jäseneksi voi liittyä. Tervetuloa jäseneksi!

On kolme tapaa ilmoittautua jäseneksi: sähköisesti suoraan jäsenrekisteriin, paperilomakkeella tai sähköpostitse.

  • Ilmoittautumisen voi tehdä sähköisesti suoraan jäsenrekisteriin täyttämällä sivun alalaidan lomakkeen. (Lomakkeessa kysytään salasanaa. Sitä voidaan käyttää jatkossa jäsensivuille kirjautumisessa tai omien tietojen muokkaamisessa.)
  • Voit tulostaa paperilomakkeen (pdf-lomake: esikoiset-jasenlomake-20160916) ja palauttaa sen postitse paikallisosaston yhteyshenkilön kautta tai suoraan hallituksen sihteerille: Tapani Ansaharju, Ruutikellarintie 47b, 13210 Hämeenlinna. HUOM! Vaikka lomake pyytää vain syntymävuotta, ilmoita ystävällisesti syntymäaika.
  • Ilmoittautua voit myös sähköpostitse lähettämällä lomakkeessa mainitut tiedot osoitteella info@esikoiset.fiHUOM! Vaikka lomake pyytää vain syntymävuotta, ilmoita ystävällisesti syntymäaika.

Yhdistyslain mukaan jäseneksi hakijan vähimmäistietoina vaaditaan täydellinen nimi ja kotipaikka. Kirjeenvaihdon ja sähköpostijakelun mahdollistamiseksi toivotaan, että myös muut yhteystiedot ilmoitetaan.

Jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi jokaiselta 18 vuotta täyttäneeltä jäseneltä. Jäsenmaksun lasku tulee ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen tai kirjepostina, jos sähköpostiosoitetta ei ole ilmoitettu.

 

LIITTYMISLOMAKE