Yhteystiedot

Keitä me olemme?

Esikoiset ry on Suomen evankelisluterilaisen kirkon sisällä toimiva herätysliike. Yhdistys on perustettu 2016, mutta se jatkaa esikoislestadiolaisuuden vanhaa herätysliikeperinnettä kansankirkkomme yhteydessä. Se nojaa uskossa ja elämässä Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen. Se haluaa julistaa kaikkialla parannusta ja syntien anteeksiantamusta. Sanoman ydin on, että pelastus on uskossa Kristuksen sovintotyöhön. Se tuottaa rakkauden hedelmiä.

Kotimaan toiminta painottuu viikoittaisiin hartauskokouksiin, joita pidetään eri paikkakunnilla rukoushuoneissa, kirkon tiloissa ja kodeissa. Isoja seuroja pidetään 2-3 kertaa vuodessa. Koko maata käsittäviä seuroja pidetään pääsiäisen ja pyhäinpäivän aikaan, jolloin päätetään lähetysmatkoista. Seurapaikoista ja –ajoista tiedotetaan kotisivullamme www.esikoiset.fi. Muuta toimintaa ovat nuoriso- ja pyhäkoulutyö sekä hengelliset julkaisut.

Toinen painopiste on ulkomaanlähetys. Venäjällä toimimme Inkerin kirkon yhteydessä ja jatkamme 1989 alkanutta yhteistyötä. Tärkeitä lähetyskohteita ovat myös monet Viron ev.lut. kirkon seurakunnat. Työntekijöitämme toimii jumalanpalveluksissa ja hartauskokouksissa diakoneina, katekeettoina ja muina sananpalvelijoina. Toimintaan kuuluu myös leiri- ja pyhäkoulutyö. Myös Saksaan lähetetään saarnaajia.

 

Esikoiset ry yhteystiedot:

Tiedotusvastaava (lausuntopyynnöt/haastattelut) Eero Nieminen, p. 050 554 1405.

Puheenjohtaja Antti Pitkäniemi, p. 0400 336072.

Esikoiset ry:n sähköpostiosoite on info@esikoiset.fi.