Armon sanoja

Jeesus kertoo Jumalan tahdon rakkauden kaksoiskäskyssä: ”Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi ja lähimmäistäsi kuten itseäsi.” ​
Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. (Mark. 16:15) Evankeliumi on sellainen sana, joka tarjoaa meille Jeesuksen Kristuksen kautta hänen verellään ansaitun Jumalan armon ja laupeuden.
Kaita tie (3.8.2017)
​Tie on kaita, joka vie elämään (Matt. 7:14). Kaikkialla ollaan niin evankeliumia vastaan, etten tiedä, pitääkö minun sitä enää saarnata. Jos saarnataan kunniallisesta elämästä, maailma mielistyy siihen ja rakentaa siitä itselleen tikapuut taivaaseen. Jumala ei voi sitä sietää. Ei kelpaa rietas eikä kunniallinenkaan elämä. Mitä meidän siis on tehtävä?
L.L. Laestadiuksen saarnasta kirkastussunnuntaina vuonna 1848 Sillä me emme ole noudattaneet viekkaasti keksittyjä taruja tehdessämme teille tiettäväksi meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen voimaa ja tulemista, vaan me olemme itse nähneet hänen suuren kunniansa. (2. Piet. 1:16)