Armon sanoja

Anteeksiantamus (9.11.2017)
Tämän sunnuntain kirkkovuoden aihe on anteeksisaaminen ja anteeksiantaminen. Anteeksisaaminen on koko uskonelämämme perusta. Onhan meillä jokaisella syntimme tuntevalla uskovalla täydellinen anteeksisaamisen armo Jeesuksessa Kristuksessa ja hänen sovintokuolemassaan.
Uskon perustus (3.11.2017)
Uskon perustus on tänä sunnuntaina (22.sunnuntai helluntaista) kirkkovuoden teemana. Tämä pyhä omistetaan uskonpuhdistukselle ja sen tekstit liittyvät läheisesti uskonpuhdistuksen keskeiseen sisältöön.
Tämän sunnuntain kirkkovuoden teemana on Jeesuksen lähettiläät. Toisen vuosikerran evankeliumiteksti Luukkaan mukaan kertoo 72 opetuslapsen lähettämisestä Jeesuksen edellä niihin kyliin, mihin hän itse oli menossa. Jeesus lähetti heidät parantamaan sairaita ja viemään sanomaa: Taivaan valtakunta on tullut teitä lähelle (Luuk. 10:9).
Usko ja epäusko (19.10.2017)
Raamatussa on pettämättömät lupaukset ja todistukset, että tulemme autuaiksi uskon kautta, jonka Jumalan suuressa armossaan lahjoittaa syntisiin sydämiimme. Jumala katsoo meidät vanhurskaiksi Kristuksen tähden.