Armon sanoja

​Auringossa, kuussa ja tähdissä näkyy merkkejä. Meren aallot pauhaavat jylisten, ja maan päällä ovat kansat ahdistuksen ja epätoivon vallassa. Kaikki lamaantuvat pelosta odottaessaan sitä, mikä on kohtaava ihmiskuntaa, sillä taivaiden voimat järkkyvät. Silloin nähdään Ihmisen Pojan tulevan pilven päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan. Kun nuo tapahtumat alkavat, nostakaa rohkeasti päänne pystyyn, sillä teidän vapautuksenne on lähellä (Luuk 21:25-28).
Käy kansa Herraasi vastaan,/ nyt kiiruhda riemuiten/ ja palmuista oksia taita/ ilosaatossa Kristuksen./ Jo katsele, tytär Siion, kirkkauttaan/ ja riemuitse/ ja kuuluta laupeuttaan. (vk.6:1)
Kirkkovuotemme viimeisenä sunnuntaina huomiomme kiinnittyy erityisesti siihen hetkeen, kun Lunastajamme, Herra Jeesus Kristus, saapuu valtaloistossaan tuomitsemaan kunkin ihmisen tekojensa mukaan. Tästä on kirjoitettu Matt. 25: 31-46.
Valvokaa (16.11.2017)
Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämä sunnuntai muistuttaa meitä hengellisestä valvomisesta ja Kristuksen paluun odottamisesta.