Armon sanoja

 ”Tämä on merkkinä liitosta, jonka minä teen teidän sekä kaikkien maan päällä elävien olentojen kanssa kaikkiin tuleviin sukupolviin asti: minä asetan kaareni pilviin, ja se on oleva merkkinä minun ja maan välisestä liitosta... Kaari näkyy pilvissä, ja kun minä sen näen, muistan ikuisen liiton, jonka olen tehnyt kaikkien elävien olentojen, kaikkien maan päällä elävien kanssa.” 1 Moos. 9:12-16.
Herran huoneessa (1.1.2021)
Herran huoneesta puhuttaessa ajatukset menevät rukoushuoneisiimme tai kirkkotiloihin, missä Jumala palvelee meitä sanallaan ja sakramenteillaan. Tottahan se onkin, ne ovat vihityt siihen tarkoitukseen Jumalan sanalla ja siunauksella. Mutta asuuko Herramme käsillä tehdyissä asumuksissa?
Vaimon siemen (26.12.2020)
Joulu, Herramme Jeesuksen syntymäjuhla on taas lähellä. Joulun aikaan saamme erityisesti nauttia joulun evankeliumista ja Jesajan toteutuneesta profetiasta: Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas (Jes. 9:5).