Armon sanoja

Silloin tuli hänen luoksensa eräs kirjanoppinut, joka oli kuullut heidän keskustelunsa ja huomannut hänen hyvin vastanneen heille, ja kysyi häneltä: "Mikä on ensimmäinen kaikista käskyistä?" Jeesus vastasi: "Ensimmäinen on tämä: 'Kuule, Israel: Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi ainoa; ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi'. Toinen on tämä: 'Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi'. Ei ole mitään käskyä, suurempaa kuin nämä." (Mark. 12:28-31)
Kristityn vapaus (6.10.2017)
Kun Jeesus nousi kuolleista ja ilmestyi opetuslapsille hän sanoi: ”rauha teille”. Silloin murhe loppui ja todellinen rauha ja vapaus tulivat tilalle. Se tuli sen evankeliumin sanan kautta, jonka he uskoivat.
Heprealaiskirjeen kirjoittaja sanoo enkeleistä kysymyksen muodossa: Eivätkö he kaikki ole palvelevia henkiä, palvelukseen lähetettyjä niitä varten, jotka saavat autuuden periä? (Hepr. 1:14)
Jumalan huolenpito (21.9.2017)
“Minä olen kurja ja köyhä, mutta Herra pitää minusta huolen. Sinä olet minun apuni ja pelastajani; minun Jumalani, älä viivy.” Ps. 40:17