Rakkauden laki

24.7.2019

Tämä sanapari on hämmentävä – rakkauden laki-.  Kuulostako samalta kuin -lahjan palkka-?

Olen saanut elämäni aikana lahjoja. Osa niistä on tallella, osa on syöty, osa on hukkunut tai mennyt rikki. En nyt muista yhtään lahjaa, jota en ensi kursailun jälkeen olisi pitänyt oikeasti omanani. Lahjan antaja on sen ostanut tai valmistanut. Hän luopui siitä saamatta korvausta, odottikin vain, että lahjan saaja on iloinen.

Armon sanat ovat hengellisen elämän sanoja. Siksi kirjoitan tähän ikuisen elämän sanoja. Edellä kuvatut sukat ja suklaat ovat vain kalpeita esimerkkejä, toki ne lämmittivät ja maistuivat.

Rakkaus on Jumalan lahja sinulle ja minulle, ihmiselle. Jumala on antanut meille Jeesuksen lahjaksi. Siksi pyydämme: Opeta meitä lahjan vastaanottajiksi. Anna rakas Jumala meidän tuntea Hänen kärsimisensä osallisuutta ja ylösnousemisensa voittovoimaa. Avaa Herra itse sanasi avulla lahjasi sisältö. Kannusta ja rohkaise meitä tutustumaan lahjan tuomaan siunaukseen. Anna viisautta ja voimaa siirtää turhia asioita pois elämästäni. Auta, että voin käyttää aikaani enemmän saamani lahjan kanssa. Tiedän, että Jeesus voi ravistella synnin voimaa pois sydämeltäni. Kuljeta sen tähden minua Sanan vaikutuspiiriin, Raamatun sanoman äärelle ja seurakunnan elävään yhteyteen.

”Rakkaus on aarre suurin, rakkaus on pohjaton.
Rakkaus voi murtaa muurin, kaikkialla läsnä on.
Kaiken kärsii, kaiken kestää, toivoo uskoo luottaen.
Lahjan voimaa ei voi estää.
Kristus meille antoi sen.”                

(virsi  823;3)

Rakkaus on lahja, laki vaatii maksua.

Juuso Ahonen