Armon Sävel -laulukirjan mobiilisovellus - puhelimiin ja tabletteihin ladattava sähköinen laulukirja

31.1.2024


Esikoiset ry:n kustantama hengellisten laulujen kirja Armon Sävel on nyt julkaistu myös mobiilisovelluksena. Se on ladattavissa sekä App Store- että Google Play -sovelluskaupoista. Sovelluksen nimi on ”Armon Sävel”. Sovelluksen hinta on 15 euroa.

Suorat linkin sovellukseen:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.esikoiset.armonsavelapp

App Store: https://apps.apple.com/us/app/armon-s%C3%A4vel/id6476541712

Kirja koostuu pääosin vanhoista tutuista Siionin virsistä ja lauluista, mutta joukkoon sisältyy uudempiakin Jumalan kansan matkalauluja. Armon Sävel -sovellus sisältää kaikki 246 laulua nuotteineen sekä jokaisen laulun melodian. Sovellukseen lisätään myös laulettuja versioita sitä mukaan, kun niitä saadaan äänitettyä. Lista lauluista löytyy tämän uutisen liitteestä

Lisäksi sovelluksessa voi nähdä ev. lut. kirkon sähköisen virsikirjan. Virsikirja.fi -sivusto on Kirkon keskusrahaston julkaisema ja sen käyttämiseen on saatu lupa.

Sovellus on helppokäyttöinen. Lauluja voi hakea numerolla tai alkusanoilla. Vaikka painettu kirja säilyy pääasiallisena laulukirjana seuroissa, antaa mobiilisovellus paljon uusia mahdollisuuksia ja joustavuutta laulujen käytölle eri tilanteissa.

Toivomme, että Armon Sävel tulisi mobiilisovelluksen myötä meille kaikille entistä rakkaammaksi ja tavoittaisi uusia hengellisten laulujen ystäviä!

Tiedotus- ja julkaisutoimikunta

Liitteet