Lähetystyön historiikki ”Kadonneet minä etsin” valmistumassa – ennakkomyynti

4.7.2019

Lähetystyö on tärkeä osa herätysliikkeemme toimintaa. Se on toinen tukijalka paikallisen seurakuntatyön ohella. Monet Esikoiset ry:n saarnaajat ovat olleet ulkomaan lähetystyössä jo 1980-luvun lopulta alkaen. Tänä vuonna Venäjälle ja Viroon tehdään yhteensä 54 seurakuntamatkaa. Varsinaisen sananjulistustyön rinnalla ulkomailla tehdään erittäin merkittävää lapsi- ja nuorisotyötä. Lisäksi monet osallistuvat arvokkaaseen tukitoimintaan kotimaassa. Esikoiset ry:llä on lähetystyön yhteistyösopimukset sekä Inkerin että Viron ev.lut. kirkkojen kanssa.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta säännöllisen lähetystyön aloittamisesta Inkerin kirkon yhteydessä. Kuluneet vuodet ovat olleet sisältörikkaita ja monin tavoin siunauksellisia molemmille osapuolille. Lähetystyö kohdistui alussa lähinnä suomenkielisiin inkeriläisiin. Sanan nälkä oli alussa valtava, jonka johdosta kirkot ja kodit olivat tungokseen asti täynnä. Myöhempinä vuosina työtä on tehty pääosin venäjänkielisten parissa.

Kolmenkymmenen vuoden aikana on kertynyt runsas määrä rikkaita kokemuksia ja monia Jumalan ihmeitä, joita nyt ollaan keräämässä talteen. Niistä tullaan julkaisemaan historiikkikirja ”Kadonneet minä etsin”. Kirja tulee olemaan n. 450-sivuinen, joka sisältää n. 150 valokuvaa. Kirjan hinnaksi tulee 28 euroa. Ennakkomyynnissä hinta on 25 euroa.

Käynnistämme nyt kirjan ennakkomyynnin jäsenistölle. Ennakkomyyntikäytännöistä ilmoitetaan paikallisosastoissa ja kotisivuilla kesäkuussa. Kirja saadaan jakeluun alkusyksystä.

Kadonneet minä etsin- historiikki antaa läpileikkauksen viime vuosisadan vaihteen suuresta Jumalan ihmeestä: Rautaesirippu kaatui ja Jumalan kansaa päästiin taas ruokkimaan evankeliumin mannalla ja hunajalla.