Tervetuloa leiririppikouluun 2019 - ilmoittautumisaika on 27.9.-10.10.2018

10.10.2018

Esikoiset järjestää v.2019 leiririppikoulun yhdessä Lahden ev.lut. seurakunnan kanssa.

Tervetuloa leiririppikouluun!

Vuonna 2019 Esikoiset järjestää jälleen yhden leiririppikoulun Tampereen hiippakunnalta saadulla järjestörippikoululuvalla, yhteistyössä Lahden ev.lut. seurakunnan kanssa. Rippikouluun ilmoittaudutaan ajalla 27.9.-10.10.2018. Katso tarkemmat ohjeet alta.

Rippikoulu koostuu kevään aikana pidettävistä kahdesta lähipäiväviikonlopuista, joista toinen pidetään Lahdessa ja toinen Turussa, ja leiristä Särsjärven leirikeskuksessa Padasjoella 29.6. - 6.7.2019. Konfirmaatio pidetään Lahdessa Ristinkirkossa lauantaina 13.7.2019 klo 11.

Leiririppikoulu maksaa osallistujille 100 euroa. Maksuun on mahdollisuus hakea huojennusta.

Opetukseen ja leirin järjestelyihin osallistuvat mm. Esikoisten Timo Aaltonen, Johanna Konttinen, Pekka Lahtinen ja Timo Marttinen ja Lahden seurakuntayhtymän pappi Jari Laulainen. Isosiksi toivotaan ja pyydetään omia nuoriamme. Leirin järjestelyyn ja ruokahuoltoon ei oleteta vanhempien talkootyöpanosta, mutta vapaaehtoisia tarvitaan aikanaan ruokahuollon järjestämiseen ja yövahdeiksi yms.

Leiririppikoulu toteutetaan ev.lut. kirkon normaalin rippikouluohjeistuksen mukaisessa kehyksessä. Se käsittelee asioita syvällisesti. Hengellisen sisällön lisäksi se antaa nuorille hienon mahdollisuuden tutustua ja ystävystyä saman ikäisten nuorten kanssa. Rippikoulun jälkeen nuorten taival seurakuntayhteydessä voi jatkua tuttujen matkaystävien kanssa mm. nuorten tapahtumiin ja -iltoihin, seuroihin, jumalanpalveluksiin osallistuen. Tässä kaikessa tapahtukoon Taivaan Isän tahto!

Toivomme, että tätä tiedotetta jaetaan laajasti. Leiririppikoulu on avoin kaikille. Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN:

Leiririppikouluun ilmoittaudutaan ajalla 27.9.-10.10.2018 sähköisesti Lahden seurakuntayhtymän verkkosivujen http://www.lahdenseurakunnat.fi/osallistu/seurakunta-arjessa/rippikoulu kautta. Kyseiseltä sivulta löytyy linkki rippikouluilmoittautumiseen. Tähän Esikoisten leiririppikouluun ilmoittaudutaan "lomakkeella 2". Sivustolta löytyy myös esite. Sivustolta ja esitteen sivuilla 12-13 esitellään ohjeita ilmoittautumiseen tarkemmin.

Muualta kuin Lahdesta tulevien on myös hyvä muistaa ilmoittaa omaan kotiseurakuntaansa, että tulee osallistumaan tähän leiririppikouluun.

Lisätietoja rippikoulusta antavat Timo Marttinen (p. 040 751 1047, sposti: timo.marttinen@pp.phnet.fi) ja Jari Laulainen (p. 044 719 1271, sposti: jari.laulainen@evl.fi).


Jumalan rauhan terveisin,

Rippikoulutyöryhmä