Leiririppikoulu 2018 - ilmoittautuminen 28.9.-11.10.2017

10.10.2017

Esikoiset järjestää v.2018 leiririppikoulun yhdessä Lahden ev.lut. seurakunnan kanssa. Ilmoittautumisaika on 28.9.-11.10.!

Tervetuloa leiririppikouluun!

Vuonna 2018 Esikoiset järjestää yhden leiririppikoulun Tampereen hiippakunnalta saadulla järjestörippikoululuvalla, yhteistyössä Lahden ev.lut. seurakunnan kanssa. Aiemmin tehdyn kartoituksen perusteella päädyttiin siihen, että yhden rippikoulun järjestäminen v. 2018 riittänee, vaikka ilmoittautumisia tuli mukavasti. Rippikouluun ilmoittaudutaan ajalla 28.9.-11.10.2017. Katso tarkemmat ohjeet alta.

Rippikoulu koostuu kevään aikana pidettävistä kahdesta lähipäiväviikonlopuista, joista toinen pidetään Lahdessa ja toinen Tampereella, ja leiristä Kalliopirtin leirikeskuksessa Kärkölässä 11.-18.7.2018. Konfirmaatio pidetään Lahdessa Ristinkirkossa lauantaina 28.7.2018 klo 12.

Leiririppikoulu maksaa 100 euroa. Maksuun on mahdollisuus hakea huojennusta.

Opetukseen ja leirin järjestelyihin osallistuvat mm. Esikoisten sananpalvelijat ja Lahden seurakuntayhtymän pappi. Isosiksi toivotaan ja pyydetään omia nuoriamme. Leirin järjestelyyn ja ruokahuoltoon ei oleteta vanhempien talkootyöpanosta, mutta vapaaehtoisia tarvitaan aikanaan ruokahuollon järjestämiseen.

Leiririppikoulu toteutetaan ev.lut. kirkon normaalin rippikouluohjeistuksen mukaisessa kehyksessä. Se käsittelee asioita syvällisesti. Hengellisen sisällön lisäksi se antaa nuorille hienon mahdollisuuden tutustua ja ystävystyä saman ikäisten nuorten kanssa. Rippikoulun jälkeen nuorten taival seurakuntayhteydessä voi jatkua tuttujen matkaystävien kanssa mm. nuorten tapahtumiin ja -iltoihin, seuroihin, jumalanpalveluksiin osallistuen. Tässä kaikessa tapahtukoon Taivaan Isän tahto!

Toivomme, että tätä tiedotetta jaetaan laajasti. Leiririppikoulu on avoin kaikille. Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN:

Leiririppikouluun ilmoittaudutaan ajalla 28.9.-11.10.2017 sähköisesti Lahden seurakuntayhtymän verkkosivujen www.lahdenseurakunnat.fi kautta. Kyseiseltä sivulta löytyy linkki rippikouluilmoittautumiseen. Tähän Esikoisten leiririppikouluun ilmoittaudutaan "lomakkeella 2". Sivustolta löytyy myös esite. Sivustolta ja esitteen sivuilla 12-13 esitellään ohjeita ilmoittautumiseen tarkemmin.

Muualta kuin Lahdesta tulevien on myös hyvä muistaa ilmoittaa omaan kotiseurakuntaansa, että tulee osallistumaan tähän leiririppikouluun.


Lisätietoja rippikoulusta antaa Jorma Halme (p. 044 341 3864, sposti: jorma.halme@pp.inet.fi).


Jumalan rauhan terveisin,

Rippikoulutyöryhmä