Kristus, Jumalan kirkkauden säteily

31.1.2019 klo 12:00

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. (Joh.3:16)

Herra Jeesus Kristus kirkasti Isän ennen kaikkea tekemällä hänen tahtonsa: otti kaikkien, minunkin, kaikki synnit kantaakseen ja kärsi synnin palkan, kuoleman, tuli Jumalankin hylkäämäksi. Ei kuolema voinut Kristusta kuitenkaan kahlita, ja niin hän kolmantena päivänä nousi ylös synnin ja kuoleman voittajana. Nyt on siis jo synnin palkka maksettu, ja kaikille on tarjolla hänen vanhurskautensa Sanassa ja sakramenteissa, uskolla vastaanotettavaksi.

Rakas Taivaallinen Isä, kiitos kun olet ottanut minutkin lapseksesi. Vaikuta minussa myös halu etsiä ja noudattaa sinun tahtoasi, että myös rohkeasti toimisin Sanasi mukaisesti. Pidä aina valvomassa. Anna minulle nöyryyttä ottamaan vastaan se, minkä hyväksi näet antaa tai olla antamatta. Auta myös näkemään ja tyytymään siihen, mitä olet jo runsaasti antanut, ennen kaikkea armoosi. Ole kiitetty, Herrani Jeesus. Aamen.

Sami Kantoluoto