Hyvä paimen

12.4.2018

Tutussa hengellisessä laulussa laulamme: Hyvä paimen rakastaa pientä, pientä karitsaa. Olet varmaan joskus elämäsi varrella saanut tuntea Hyvän paimenen, Jeesuksen Kristuksen, hellää ja rakastavaa hoitoa. Hyvä paimen osoittaa rakkauttaan aivan erityisesti pieniä, haavoittuneita, surevia ja epäonnistuneita kohtaan. 

 

Olet ehkä menettänyt läheisen ja rakkaan ihmisen tai olet tuntenut epäonnistuneesi elämässäsi. Monet vanhatkin asiat saattavat kalvaa mieltäsi etkä saa rauhaa, jota kaipaisit sisimpääsi. Käännä katseesi silloin Hyvään paimeneen. Hyvä paimen on luvannut johdattaa sinut vihreälle niitylle ja virvoittavien vesien ääreen, missä saat levätä. Voit olla aivan varma, että vaikka kaikki muut hylkäävät, Hyvä paimen ei koskaan hylkää. Hän lähtee yhdenkin eksyneen perään ja etsii, kunnes löytää. Häneen uskoessasi saat joka päivä luottaa, että sinusta pidetään hyvää huolta ja olet Paimenelle rakas pikku karitsa.

 

Kiitos Taivaan Isä, että olet antanut meille Hyvän paimenen, oman rakkaan poikasi Jeesuksen Kristuksen. Kiitos, että saamme tänäänkin uskoa hänen veressään itsemme puhdistetuiksi kaikesta synnistä. 

 

Hannu Vuorinen