Kuninkaasi tulee kunniassa

7.12.2017

​Auringossa, kuussa ja tähdissä näkyy merkkejä. Meren aallot pauhaavat jylisten, ja maan päällä ovat kansat ahdistuksen ja epätoivon vallassa. Kaikki lamaantuvat pelosta odottaessaan sitä, mikä on kohtaava ihmiskuntaa, sillä taivaiden voimat järkkyvät. Silloin nähdään Ihmisen Pojan tulevan pilven päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan. Kun nuo tapahtumat alkavat, nostakaa rohkeasti päänne pystyyn, sillä teidän vapautuksenne on lähellä (Luuk 21:25-28).

Tiedonvälitys on tänään tehokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin. Kaukaisistakin tapahtumista saamme tiedon hyvin nopeasti. Kohtaamamme tiedon tulva on valtava. Tietovirrassa on silloin tällöin uutisia erikoisista luonnonilmiöistä, harvinaisistakin, joita ei aikaisemmin ole juuri tapahtunut. On tietoja luonnonkatastrofeista, kuten äskettäiset uutiset kaiken kohtaamansa tuhoavista voimakkaista pyörremyrskyistä.

Nämä uutiset kertovat meille muutakin. Ne ovat viestejä jotka muistuttavat siitä, että Kristuksen tuleminen lähestyy. Se päivä jolloin kaikki, koko maailma samanaikaisesti näkee hänen tulevan suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan. Sana kehottaa meitä nostamaan nyt päämme rohkeasti ylös, sillä vapautuksemme hetki on pian läsnä. Hetki, jolloin vajaa lakkaa ja täydellisyys on edessämme. Hetki, jolloin monin tavoin puutteellinen kulku täällä ajassa on takana ja edessä ikuinen ilo Jumalan luona taivaassa.

Tulkoon pian Sinun valtakuntasi, tapahtukoon meille Sinun hyvä tahtosi.

Tule, Herra Jeesus. 

 

Aarno Konttinen