Viikkotiedote

 

Tiedote 24.9.2023

 

Ensi viikon keskiviikkona 27.9. nuortenilta Aurassa Kaisa ja Harri Toivosella klo 18.30 alkaen. 

Vuonna 2024 Esikoiset järjestää taas leiririppikoulun Mikkelin hiippakunnasta saadulla järjestörippikoululuvalla yhteistyössä ev.lut. seurakuntien kanssa.

Leiririppikoulu koostuu kevään aikana pidettävistä lähipäivistä ja leiristä Särsjärven leirikeskuksessa Padasjoella.

Konfirmaation ja hengellisen sisällön lisäksi ripari antaa nuorille hienon mahdollisuuden tutustua ja ystävystyä samanikäisten nuorten kanssa.

Rippikoulun tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislomake löytyvät sivulta www.esikoiset.fi/rippikoulu. Ilmoittautuminen 15.10.2023 mennessä. Pyydä myös ystäväsi mukaan! Tiedotustilaisuus rippikoulusta nuorille ja nuorten vanhemmille järjestetään sunnuntaina 1.10. Kyrön seurakuntakodilla seurojen jälkeen. 

 

Esikoiset ry järjestää valtakunnallisen leirin kaikille 2011 syntyneille ja sitä vanhemmille varhaisnuorille ja nuorille. Leiri pidetään 17.–19.11.2023 Särsjärven leirikeskuksessa Padasjoella ja leirin aiheena on ”Minä olen ihme”; Luotu, Langennut, Lunastettu.

 

Leirin ohjelmassa on muun muassa aiheen käsittelyä eri tavoin, raamattuhetkiä, tutustumista toisiin ikätovereihin, pelejä, leikkejä sekä saunomista ja uimista. Ilmoittautumaan leirille pääsee nettisivujen lahden alueen tapahtumista. Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja leiristä antaa Heidi Ihalainen, 0409350556, heidi.ihal@gmail.com

 

Huoltaja huomio, tarvitsemme leirillemme aikuisia vapaaehtoisia erilaisiin talkootehtäviin (yövalvonta, keittiöhommat, yleismiehen/-naisen tehtävät, ym.). Mikäli olet kiinnostunut asiasta, niin ota yhteyttä!
 

Seurapaikkakyselyn kaavakkeita on kahvipöydällä. On toivottavaa, että mahdollisimman moni ottaa kaavakkeen ja palauttaa sen parin viikon kuluessa, jotta seurakunnan tahtotila saadaan selville. Siellä on myös palautuslaatikko, johon viime pyhäiset kaavakkeet voi palauttaa. Palautus on mahdollista kahtena seuraavana pyhänä. -Paikallistoimikunta
 

Ensi viikon sunnuntaina 1.10. seurat ja pyhäkoulu Kyrön seurakuntakodilla. 7.-8.10. isot seurat Maskun kirkossa ja seurakuntakodilla. Isojen seurojen tarkempi aikataulu löytyy esikoisten nettisivuilta.