Paikallistoimikunta

Turun seudun paikallistoimikunnan jäsenet

 

- Risto Hyvönen, puheenjohtaja 040 594 7212

- Jukka Luoma, sihteeri 040 826 1587

- Pekka Riitamo, sananpalvelijajäsen

- Emilia Aaltonen

- Anne Kumpulainen

- Eeva Tuominen

- Ritva Rantala

- Stefan Nilsson

- Janne Suominen

Turun paikallistoimikunnan kokous tiistaina 9.1.2024

  • Turun paikallisosaston toimihenkilöiden valinta: rahastohoitajaksi valittiin Päivi Nieminen ja seurakuntien yhteyshenkilöksi Jukka Luoma. Tiedottajana ja nettisivujen päivittäjänä jatkaa Emilia Aaltonen. Paikallistoimikunnassa puheenjohtajana jatkaa Risto Hyvönen ja sihteerinä Jukka Luoma.
  • Viime vuonna aloiteltiin suunnittelemaan yhteisiä viikkokokoontumisia Turun seudun Esikoisille. Suunnittelut ovat edenneet siihen, että ensimmäinen kokoontuminen, Armon ilta järjestetään perjantaina 2.2. Suikkilan seurakuntakodilla klo 18 alkaen ja tästä eteenpäin niitä järjestetään noin kahden viikon välein, vuorollaan Suikkilassa ja Kyrössä. Ilta alkaa pienellä yhteisellä hartaudella, jonka jälkeen pidetään pieni alustus jostain aiheesta ja tämän jälkeen siirrytään kahvikupin ääreen keskustelemaan aiheesta. Hartauden jälkeen lapset ja nuoret siirtyvät muualle ja heille on järjestetty omaa toimintaa. Eli kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita koko perheen voimin paikalle!
  • Taloudellinen tilanne on pysynyt tasaisena.
  • Jo viimevuonna päätimme, että pyhäseuroissa kerätyt tuotot kohdennetaan paikallisosaston eri toimiin. Tammi-helmikuussa rahat ohjataan lapsi- ja nuorisotyölle, sekä maalis-huhtikuussa diakoniatyölle.
  • Pöytyän kirkon ollessa remontissa jo pääsiäisenä, on valtakunnalliset pääsiäisseurat päätetty siirtää Maskuun. Eli valtakunnalliset pääsiäisseurat Maskussa lauantaina 30.3. ja sunnuntaina 31.3. Tarkempi aikataulu päivitetään myöhemmin.