Lahden alueen tapahtumat

Lahden alueella järjestetään mm. pyhäseuroja, erilaista nuorten ja lasten toimintaa, pyhäkouluja ja raamattupiirejä. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Nuorten illat

Nuorten illat järjestetään kodeissa joka toinen perjantai. Seuraa ilmoittelua! Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Ahtialan perjantai

Ahtialan perjantai-illat joka toinen perjantai klo 18 Ahtialan seurakuntakeskuksessa, Alasenkatu 4. Keväällä 2018 Ahtialan perjantait ovat parittomina viikkoina 19.1.-11.5. Tarjolla on toimintaa kaikenikäisille: pyhäkoulu lapsille, nuortenilta varhaisnuorille ja raamattupiiri aikuisille. Alkuhartauteen ja loppukahveille kokoonnumme kaikki yhdessä, vauvasta vaariin. Sydämellisesti tervetuloa!

Naistenpiiri

Naistenpiiri parillisten viikkojen tiistaisin kello 18.00 Ankkurin seurakuntakodissa, Laiturikatu 1, Lahti. Keskustelua, laulua ja rukousta. Naistenpiiri jatkaa joulutauon jälkeen 9.1.2018, kevään viimeinen kerta 29.5. Tervetuloa!

 


Kesän 2018 leirit!

 

Kesän 2018 lasten ja nuorten leirit pidetään Nastolan Arramajalla 30.6.-10.7. Tervetuloa mukaan!

Leireille ilmoittautuminen tapahtuu 21.5. mennessä osoitteessa  https://goo.gl/ forms/EwdKNPIE4MPMmWGM2. Saman linkin takaa löytyy lisätietoja leiripäivistä ja yhteystiedot.

Kesäleireille tarvitaan runsaasti työvoimaa, töihin voi ilmoittautua osoitteessa  https://goo.gl/ forms/MJ71sVtWx3SP8lG13.

 

Seurat ja muut tapahtumat

RSS ATOM