Lahden alueen tapahtumat

Lahden alueella järjestetään mm. pyhäseuroja, erilaista nuorten ja lasten toimintaa, pyhäkouluja ja raamattupiirejä. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!


 

Nuorten illat

Nuorten illat järjestetään kodeissa parillisten viikkojen perjantaisin. Syksyn 2019 ensimmäinen nuortenilta 23.8. Seuraa ilmoittelua! Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Ahtialan perjantai

Ahtialan perjantai-illat 30.8.2019 alkaen parittomien viikkojen perjantaisin klo 18 Ahtialan seurakuntakeskuksessa, Alasenkatu 4. Tarjolla on toimintaa kaikenikäisille: pyhäkoulu lapsille, nuortenilta nuorille ja raamattupiiri aikuisille. Alkuhartauteen ja loppukahveille kokoonnumme kaikki yhdessä, vauvasta vaariin. Raamattupiirissä tutkitaan tällä kaudella Roomalaiskirjettä. Sydämellisesti tervetuloa!


 

Nuorten peli-illat

 

Nuorten peli-illat alkavat maanantaisin klo 19-21 Kristillisellä koululla. Ensimmäinen peli-ilta on 13.1.2020. Peli-illat on tarkoitettu yläasteikäisille ja sitä vanhemmille nuorille.

Koululla on mahdollisuus pelata mm. sählyä, pingistä, koronaa tai muuten vain viettää aikaa ystävien kanssa. Sählynpelaajat: ottakaa mukaan omat varusteet. Tiloiksi on varattu koulun urheilusali ja viereinen aulatila.

Toivoisimme, että vanhemmat tiedotatte nuoria tästä peli-illasta ja kannustatte heitä tulemaan katsomaan mitä on tarjolla sekä mahdollisuuksienne mukaan tarjoatte kyytiä paikan päälle. Varmasti kimppakyytejä saadaan sovittua, kunhan toiminta pääsee alkamaan.
Toiminta on maksuton (vapaaehtoinen maksu).

Tervetuloa mukaan!

Kasvatustyön jaos


 

Nuorten talviretki Tahkolle

 

Tervehdys nuoret ja nuorten vanhemmat!

Tervetuloa mukaan talviretkelle Tahkovuorelle! Matka on suunnattu ennen kaikkea varhaisnuorille (yläkouluikäiset) ja nuorille, mutta myös heidän perheensä ovat tervetulleita mukaan. Täytetään bussi kuitenkin ensisijaisesti varhaisnuorista ja nuorista - aikuisille sovitaan tarvittaessa henkilöautokyytejä.

Matkalla yövytään, ruokaillaan ja vietetään yhteisiä hetkiä Aholansaaressa (www.aholansaari.fi). Siellä majoitutaan 2-5 hengen huoneissa (omat liinavaatteet mukaan). Käytössämmä on nyt ne nk. paremmat (Sepänpajan) huoneet. Lauantaina ja sunnuntaina halukkaat voivat lasketella Tahkovuoren rinteillä (www.tahko.fi), hiihtää tai muuten vain ulkoilla ja oleilla. Tällä kertaa ollaan matkalla hieman pidempään: sunnuntaina aamuhartauden/aamuseurojen jälkeen ulkoillaan pitkälle iltapäivään.

Ohjelma:

pe 6.3.
- klo 14:30 bussi lähtee kohti Tahkoa Joutjärven kirkon pihalta
- saapuminen Aholansaareen, iltapala, yhteinen iltahetki/nuorten ilta

la 7.3.
- aamuhartaus ja aamupala
- laskettelua tai hiihto tai muuten vain ulkoilua. Laskettelemaan meneville ostetaan ryhmälippu (35 e/hlö/päivä tai 64 e/hlö kaksi päivää. Kuljetus rinteeseen kelkalla 10 e/päivä).
- illallinen
- nuorten ilta ja aikuisten raamis
- iltapala

su 8.3.
- aamupala
- aamuhartaus
- laskettelua tai hiihto tai muuten vain ulkoilua.
- lähtö kohti Lahtea
- saapuminen Lahteen n. klo 20:30

Matka maksaa max. 115 euroa/hlö. Hinta sisältää bussikyydin, majoituksen, 2x aamupala, 2x iltapala ja lauantain illallisen. Lisäksi pitää varautua maksamaan itse esim. rinneliput (35 e/päivä, 64 e/2 päivää ryhmälippuna ja kuljetus rinteille 10 e/päivä), lounas lauantaina ja sunnuntaina ja matkaeväät yms. Matka on nk. omakustanne eli lähtijät maksavat matkan kaikki kustannukset. Niille aikuisille, jotka tulevat omalla kyydillään, matka maksaa 100 Eur.

Oma tapaturma- ja matkavakuutus on suositeltava.

Ilmoittautumislomake avautuu alla 1.1. klo 10. Toivotaan, että osallistujien määrää ei jouduta rajoittamaan, mutta jos, niin huomioidaan ilmoittautumisjärjestys. Ilmoittautumiset 5.2. mennessä, kiitos!

Tervetuloa mukaan!

Kasvatustyön jaos 

Ilmoittautumislomake: Nuorten talviretki Tahkolle


Osallistujan tiedot:

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.