Lahden alueen tapahtumat

 

 

Lähes kaikki fyysiset tapahtumat on toistaiseksi peruttu koronaviruksen tarttumisen ehkäisemiseksi. 


 

Lasten ja nuorten leirit kesällä 2020

 

Huomioiden voimassa olevat viranomaismääräykset ja –suositukset, Suomen ev.lut. kirkon toimintaohjeet ja yhdistyksen hallituksen linjaukset olemme Lahden alueella päätyneet lasten ja nuorten kesäleirien osalta seuraavaan:

Varsinaisia kesäleirejä, joissa yövytään ja ollaan sisätiloissa, ei järjestetä kesällä 2020. Sen sijaan 4.-6. luokkalaisille ja nuorille (7. luokkalaiset ja vanhemmat) järjestetään leiripäivät Särsjärven leirikeskuksessa Padasjoella. Päivän toiminta tapahtuu pääsääntöisesti ulkona.

  • 4.-6. luokkalaisten leiri pidetään lauantaina 4.7.2020 klo 14-19. 
  • Nuorten leiri (7.luokkalaiset ja vanhemmat) sunnuntaina 5.7.2020 klo 16-21. 

Leiripäivien maksimi henkilömäärä ohjaajineen on 50 henkeä.

Ilmoittautumisaika on 15.-28.6.2020. Ilmoittautuminen tehdään sivulla www.esikoiset.fi/tapahtumakalenteri/lahden-alueen-tapahtumat/. Tässä yhteydessä tiedotetaan myös tarkemmat tiedot ja ohjeet leiripäivistä.

Tervetuloa mukaan!

Kasvatustyön jaos
 

 

Seurat ja muut tapahtumat

RSS ATOM

 

 

Lahden alueella järjestetään normaaliolosuhteissa mm. pyhäseuroja, nuorteniltoja, pyhäkouluja ja raamattupiirejä. Sydämellisesti tervetuloa mukaan kaikkiin tilaisuuksiin! 

 

 


 

 

Ahtialan perjantai

 

Ahtialan perjantai-illat parittomien viikkojen perjantaisin klo. 18.00 Ahtialan seurakuntakeskuksessa, Alasenkatu 4. Tarjolla on toimintaa kaikenikäisille: pyhäkoulu lapsille, nuortenilta nuorille ja raamattupiiri aikuisille. Alkuhartauteen ja loppukahveille kokoonnumme kaikki yhdessä, vauvasta vaariin. Raamattupiirissä tutkitaan tällä kaudella Roomalaiskirjettä. 

Sydämellisesti tervetuloa!

 


 

Nuortenillat

 

Nuorten illat järjestetään kodeissa parillisten viikkojen perjantaisin. Seuraa ilmoittelua tapahtumakalenterissa!

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

 


 

Nuorten peli-illat

 

Nuorten peli-illat alkavat maanantaisin klo 19-21 Kristillisellä koululla. Ensimmäinen peli-ilta on 13.1.2020. Peli-illat on tarkoitettu yläasteikäisille ja sitä vanhemmille nuorille.

Koululla on mahdollisuus pelata mm. sählyä, pingistä, koronaa tai muuten vain viettää aikaa ystävien kanssa. Sählynpelaajat: ottakaa mukaan omat varusteet. Tiloiksi on varattu koulun urheilusali ja viereinen aulatila.

Toivoisimme, että vanhemmat tiedotatte nuoria tästä peli-illasta ja kannustatte heitä tulemaan katsomaan mitä on tarjolla sekä mahdollisuuksienne mukaan tarjoatte kyytiä paikan päälle. Varmasti kimppakyytejä saadaan sovittua, kunhan toiminta pääsee alkamaan.
Toiminta on maksuton (vapaaehtoinen maksu).

Tervetuloa mukaan!