Lahden alueen tapahtumat

Lahden alueella järjestetään mm. pyhäseuroja, erilaista nuorten ja lasten toimintaa, pyhäkouluja ja raamattupiirejä. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!


Nuorten illat

Nuorten illat järjestetään kodeissa joka toinen perjantai. Seuraa ilmoittelua! Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Ahtialan perjantai

Ahtialan perjantai-illat joka toinen perjantai klo 18 Ahtialan seurakuntakeskuksessa, Alasenkatu 4. Kevätkauden 2019 Ahtialan perjantait alkavat 11.1. Tarjolla on toimintaa kaikenikäisille: pyhäkoulu lapsille, nuortenilta varhaisnuorille ja raamattupiiri aikuisille. Alkuhartauteen ja loppukahveille kokoonnumme kaikki yhdessä, vauvasta vaariin. Sydämellisesti tervetuloa!

Pe 11.1.raamattupiirissä jatketaan Apostolien tekojen tutkimista (luku 21).


 

Nuorten talviretki Tahkolle 8.-10.3.2019

 

Tervetuloa mukaan talviretkelle Tahkovuorelle! Matka on suunnattu ennen kaikkea varhaisnuorille ja nuorille, mutta myös heidän perheensä ovat tervetulleita mukaan. Täytetään bussi kuitenkin ensisijaisesti varhaisnuorista ja nuorista - aikuisille sovitaan tarvittaessa henkilöautokyytejä tai, jos lähtijöitä on erittäin runsaasti, otetaan toinen bussi.

Matkalla yövytään, ruokaillaan ja vietetään yhteisiä hetkiä Aholansaaressa (www.aholansaari.fi). Siellä majoitutaan 2-3 hengen "leirikeskushuoneissa" (omat liinavaatteet mukaan). Lauantaina halukkaat voivat lasketella Tahkovuoren rinteillä (www.tahko.fi), hiihtää tai muuten vain ulkoilla ja oleilla.

Ohjelma:

pe 8.3.

- klo 15 bussi lähtee kohti Tahkoa Joutjärven kirkon pihalta

- saapuminen Aholansaareen, iltapala, yhteinen iltahetki/nuorten ilta

la 9.3.

- aamuhartaus ja aamupala

- laskettelua tai hiihto tai muuten vain ulkoilua. Laskettelemaan meneville ostetaan ryhmälippu (33 e/hlö/päivä tai 60 e/hlö kaksi päivää).

- illallinen

- yhteinen iltahetki/nuorten ilta

- iltapala

su 10.3.

- aamuhartaus ja aamupala

- parin tuntia laskettelua tai hiihto tai muuten vain ulkoilua.

- leiriseurat

- lähtö kohti Lahtea

- saapuminen Lahteen n. klo 19

Matka maksaa max. 115 Euroa. Hinta sisältää bussikyydin, majoituksen, kuljetuksen laskettelurinteille, 2x aamupala, 2xiltapala, lauantain illallisen ja sunnuntain lounaan. Lisäksi pitää varautua maksamaan itse esim. rinneliput (33 Eur/päivä ryhmälippuna), lounas lauantaina ja matkaeväät yms. Matka on nk. omakustanne eli lähtijät maksavat matkan kaikki kustannukset. Niille aikuisille, jotka tulevat omalla kyydillään, matka maksaa 100 Eur.

Oma tapaturma- ja matkavakuutus on suositeltava.

Ilmoittautumislomake on alla. Jokainen matkalle lähtijä pyydetään ilmoittamaan erikseen. Toivotaan, että osallistujien määrää ei jouduta rajoittamaan, mutta jos, niin huomioidaan ilmoittautumisjärjestys. Ilmoittautumiset 21.1. mennessä.

Lisätietoja matkasta sähköpostilla info@esikoiset.fi tai Katriina Simolinilta (p 040 708 5078 arkisin klo 16 jälkeen tai viikonloppuisin),.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE - Nuorten talviretki Tahkolle 8.-10.3.2019

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seurat ja muut tapahtumat

RSS ATOM