Armon sanoja

Usko ja epäusko (19.10.2017)
Raamatussa on pettämättömät lupaukset ja todistukset, että tulemme autuaiksi uskon kautta, jonka Jumalan suuressa armossaan lahjoittaa syntisiin sydämiimme. Jumala katsoo meidät vanhurskaiksi Kristuksen tähden.
Silloin tuli hänen luoksensa eräs kirjanoppinut, joka oli kuullut heidän keskustelunsa ja huomannut hänen hyvin vastanneen heille, ja kysyi häneltä: "Mikä on ensimmäinen kaikista käskyistä?" Jeesus vastasi: "Ensimmäinen on tämä: 'Kuule, Israel: Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi ainoa; ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi'. Toinen on tämä: 'Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi'. Ei ole mitään käskyä, suurempaa kuin nämä." (Mark. 12:28-31)
Kristityn vapaus (6.10.2017)
Kun Jeesus nousi kuolleista ja ilmestyi opetuslapsille hän sanoi: ”rauha teille”. Silloin murhe loppui ja todellinen rauha ja vapaus tulivat tilalle. Se tuli sen evankeliumin sanan kautta, jonka he uskoivat.
Heprealaiskirjeen kirjoittaja sanoo enkeleistä kysymyksen muodossa: Eivätkö he kaikki ole palvelevia henkiä, palvelukseen lähetettyjä niitä varten, jotka saavat autuuden periä? (Hepr. 1:14)