Armon sanoja

Miten me valmistamme tien kunnian kuninkaalle? Jumala on antanut lakinsa ja evankeliuminsa Raamatussa. Lain saarnan alla Jumala herättää meidät tuntemaan syntimme. Murtunut mieli on minun uhrini, särkynyttä sydäntä et hylkää Jumala. (Ps.51: 19)
​Auringossa, kuussa ja tähdissä näkyy merkkejä. Meren aallot pauhaavat jylisten, ja maan päällä ovat kansat ahdistuksen ja epätoivon vallassa. Kaikki lamaantuvat pelosta odottaessaan sitä, mikä on kohtaava ihmiskuntaa, sillä taivaiden voimat järkkyvät. Silloin nähdään Ihmisen Pojan tulevan pilven päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan. Kun nuo tapahtumat alkavat, nostakaa rohkeasti päänne pystyyn, sillä teidän vapautuksenne on lähellä (Luuk 21:25-28).
Käy kansa Herraasi vastaan,/ nyt kiiruhda riemuiten/ ja palmuista oksia taita/ ilosaatossa Kristuksen./ Jo katsele, tytär Siion, kirkkauttaan/ ja riemuitse/ ja kuuluta laupeuttaan. (vk.6:1)
Kirkkovuotemme viimeisenä sunnuntaina huomiomme kiinnittyy erityisesti siihen hetkeen, kun Lunastajamme, Herra Jeesus Kristus, saapuu valtaloistossaan tuomitsemaan kunkin ihmisen tekojensa mukaan. Tästä on kirjoitettu Matt. 25: 31-46.